Σχετικά με εμάς
Ο Χρήστος και ο Τζώρτζης, δύο αδέρφια χρυσοχόοι κατασκευάζουν για εσάς μοντέρνα κοσμήματα με σύγχρονες μεθόδους. Το εργαστήριο βρίσκεται στην Κατερίνη και με εμπειρία χιλιάδων παραγγελιών στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό σας υπόσχεται την υψηλότερη ποιότητα κοσμημάτων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
Περισσότερα από >
0
Δικά μας σχέδια κοσμημάτων
Πάνω από >
0
Παραγγελίες σε Ελλάδα και εξωτερικό
0
+ χρόνια
Εμπειρίας στην κατασκευή κοσμημάτων
Σε <
0
ώρες
Γρήγορη κατασκευή κοσμημάτων
Custom Chains
Εξειδικευόμαστε στις ειδικές κατασκευές. Στο σύγχρονο εργαστήριο μας κατασκευάζουμε το κόσμημα όπως μας το ζητήσετε. Για το δικό σας pendant, έχετε την δυνατότητα επιλογής υλικoύ ανάμεσα σε χρυσό 9Κ/14Κ ή ασήμι 925, χρώματος λευκό/χρυσό/ροζέ, πάχους αλλά και μεγέθους.






Προηγούμενο
Επόμενο
Ποιοι είμαστε
"Από την κατασκευή, την εξυπηρέτηση του πελάτη, μέχρι και την μεταφορική εταιρεία διασφαλίζουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. "

Χρήστος Χατζηχρήστου
CEO - Jewelry Specialist
"Αναλάβαμε την επιχείρηση του πατέρα μας και την εξελίξαμε. Αυτός είναι ο στόχος, η συνεχής εξέλιξη και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας."

Τζώρτζης Χατζηχρήστου
Jewelry Designer